ŞANLIURFA / HALFETİ - Sırataşlar Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 2. dönem veli toplantısı velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Şbt

Oulumuz öğretmenleri tarafından haftalık öğrenme süreçlerinin değerlendirilmesi adına tarama deneme sınavları yapılmaya başlanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından yarıyıl tatilinden önce 15-19 Ocak dönem sonu etkinlikleri kapsamında kermes, münazara, ilahi dinletisi, müzikli oyunlar ve sportif faaliyetler etkinlikleri yapılarak dönemin yorgunluğunu eğlenceli bir şekilde artık.

Ock

Okulumuz sosyal ve sportif etkinlikleri aralıksız devam etmektedir.Futsal ilçe ikincisi olan okul futbol takımımız çalışmalarını gelecek yıllar için devam ettirmektedir.Futbol ve voleybolda hazırlıklarını sürdüren kız ve erkek takımlarımız ise iletişimi de artırıp kaynaşma amacıyla ilçemiz Dergili Ortaokulu ile hazırlık maçları yapılmıştır.Maçlar için Dergili Ortaokulunu köyümüzde ağırladık bir sonraki maçlar 15-19 Ocak arasında belirlenen bir günde Dergili Ortaokulunun evsahipliğinde düzenlenecektir.

Ock

Okulumuz BİGEP projesi kapsamında başlatılan Kelimelerin Gücü Adına projesi Ocak ayı 1. hafta panomuz ve çalışmalarımız başlamıştır.Her hafta her derse ait kelimelerin ,işleneceği panoda öğrencilerimizin sınavlarda ve günlük hayatta karşısına çıkabilecek kelimeleri anlamlandırması amaçlanmaktadır.

Ock

Şanlıurfa Valiliği tarafından yürütülen BİGEP projesi kapsamında okulumuz veli ziyaret ve veli davetlerine başlamıştır.süreç içerisinde tüm velilerimiz ile birebir görüşerek öğrencilerimizin akademik başarısına katkıda bulunacağız.

Ock

Bakanlığımızca yürütülen Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.

Ock

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu 15 Temmuz Gazetesi özel sayımız yayında.Gazetemiz özel satyısına ulaşmak için linke tıklayınız.